среда, 6 ноября 2019 г.

Сьогодні "бджолята" побували у Франції... майже! Лунала французька музика, на екрані - світлини фестивалю, у класі смачно пахне ....смаженими каштанами... Так-так, це все наш проект "Каштан"! Допомогла нам бабуся Наталя Тутунару, бо живе близенько біля школи, а ласувати цими екзотичними наїдками треба, поки гарячі! Швиденько знімкували, щоб зафіксувати такий момент в житті  класу! Потім хапали руками ще гаряченькі плоди, знімали шкірочку  і ... вперше в житті дегустували каштан їстівний!
 Які висновки ми зробили? 
Смачно, але... мало! Незвично! Декому не сподобалося і це - нормально! За смаком нагадало печену картоплю (про сіль  згадали, коли все з'їли!).  Одним словом, радіємо, що посадили на шкільному подвір'ї це деревце і років через 6-7 будемо їсти самі та бажаючих  пригощати. 
Отже, оголошується початок реєстрації на фестиваль каштанів у Іванівцях! Поспішайте! До жовтня 2026 року залишилося зовсім небагато. а кількість місць - обмежена! Час проведення повідомимо додатково. Слідкуйте за нашими новинами! До зустрічі!







Комментариев нет:

Отправить комментарий

  У нашому вулику відбувся урок-спомин. Назвали ми його нетрадиційно: "Літературна кав'ярня "У Лесі". Проблемне питання, ...