пятница, 12 июля 2019 г.

"Вчителі майбутнього"



21 та 22 червня  відбулася  грандіозна подія - Всеукраїнський фестиваль освіти "Вчителі майбутнього". Понад 750 освітян з усієї України зібралися, щоб обговорити, якими мають бути освіта та вчителі для нового покоління. Організатори подіїї «Освіторія» та Холдинг емоцій «!FEST» створили два дні енергії та натхнення.
Відкрила фестиваль панельна дискусія. Про майбутнє української освіти і тих, хто це майбутнє творить, говорили пані міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, очільниця «Освіторії», засновниця Новопечерської школи та натхненниця Global Teacher Prize Зоя Литвин, співвласник Холдингу емоцій «!FEST» Юрко Назарук.
Інтелектуальні лекції та дискусії з філософії освіти, практичні воркшопи, прикладні майстерки, презентації освітніх ініціатив і проектів, кавування з лідерами думок, безлімітний нетворкінг, творчі майстер-класи, інтерактивні квести, нетипові екскурсії чарівним містом Лева, запальні вечірки та ще купа сюрпризів від організаторів. Море позитиву та натхнення!
https://www.facebook.com/FESTrepublic/videos/2450653914987006/UzpfSTEwMDAxODExNjkxNTg1OTozOTgzNjEyMjc0NDQ0Mzg/?id=100018116915859

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  У нашому вулику відбувся урок-спомин. Назвали ми його нетрадиційно: "Літературна кав'ярня "У Лесі". Проблемне питання, ...