вторник, 16 июля 2019 г.



Нова зустріч з Оксаною Коцюрубою стала відкриттям. Це вчителька української мови та літератури Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. Оксана - "Вибір серцем 2018" номінації Наталії Мосейчук. Переможниця сама  поборола онкозахворювання і наразі вчить дітей, які не можуть через хворобу відвідувати школу, а змушені знаходитися в лікарні.
"У нас особливий підхід і методики навчання маленьких пацієнтів - мотивуємо, зацікавлюємо, переносимо в позитивний світ, який знаходиться за вікнами лікарні", - розповіла Оксана Коцюруба.
Немає нічого випадкового в житті... Немає зустрічей і знайомств, непередбачених Вічністю... Особливо, якщо це люди, які дійсно "Вибір серцем"...

P.S.
Куратор премії учителів Наталія Мосейчук об'явила власну премію "Вибір серцем" для всіх вчителів, які подадуть заявки. Подарунком у 2019 році для учителя стане грошова винагорода 70 000 гривень на поїздку в Дубаї на освітянський форум   Global Teacher Prize.  

Номінувати вчителя можна: 
http://1plus1.ua/special/vybir2019/
 





 


 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  У нашому вулику відбувся урок-спомин. Назвали ми його нетрадиційно: "Літературна кав'ярня "У Лесі". Проблемне питання, ...